Annons
Insändare

Vad händer med andra föräldralediga?

Man tar tidningen från brevinkastet (den 10 januari) och vad slår upp en i huvudet?
Insändare • Publicerad 14 januari 2014
Jag vet inte om det är så jämställt, först sina egna sen kanske resten, fast det är väl inte sagt att resten av kommunens föräldralediga kommer att få detta erbjudande? skriver Bengt C.
Jag vet inte om det är så jämställt, först sina egna sen kanske resten, fast det är väl inte sagt att resten av kommunens föräldralediga kommer att få detta erbjudande? skriver Bengt C.Foto: Foto: FREDRIK SANDBERG / TT

Jo att man skall förfördela kommunanställda, dela ut pengar för att det skall bli mera jämställd när det gäller föräldraledighet bland kommunens anställda. Jo jag tackar och bockar. Har kommunstyrelsen slagit huvudet? Bingsgård slår sig på bröstet att Trelleborg är kanske först i landet med en sådan premie, men resten av kommunens föräldralediga vad händer med dessa? Dessa är väl lika viktiga som kommunanställda men nu skall det först vara kommunanställda sedan kommer det säkert en utvärdering. Med det man vill att utvärderingen skall säga. Dessa pengar skall väl komma från skattemedel som vi alla betalar till kommunen, eller? Jag vet inte om det är så jämställt, först sina egna sen kanske resten, fast det är väl inte sagt att resten av kommunens föräldralediga kommer att få detta erbjudande?

Nilla Olsson
Bengt C
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons