Annons
Insändare

Vad hände med City Gross?

Insändare • Publicerad 19 maj 2009

Som nybliven trelleborgare blev jag så glad när jag hittade ett City Gross här, med manuell fiskdisk. Jättebra! Och den trevlige unge mannen som säljer fisk är både hjälpsam och kunnig och har många förslag till tillagning.

Men vad händer med resten av butiken? Den verkar redan förfalla. Tomma hyllor, utgångna varor, ingen personal på golvet som man kan fråga, dåligt rent.

Annons

Varför gör ni så? Jag vet hur City Gross-butikerna fungerar normalt.

Fru Johansson på Strandgatan

Svar direkt: Som butikschef blir jag bekymrad över hur du upplever vår butik. Att City Gross-kedjan är mycket framgångsrik tror vi beror på att vi försöker utgå från våra konsumenters behov av ett brett sortiment till bra priser i trevliga butiker. Den ambitionen gäller även vår butik här i Trelleborg. Om du träffat på utgångna varor eller reagerat över städningen är du mer än välkommen att kontakta mig, så berättar jag gärna mer om våra rutiner och hur vi arbetar för att du och andra kunder skall trivas hos oss!

Patrik Hansson butikschef City Gross Trelleborg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons