Annons
Insändare

Uppfyller Trelleborg kraven?

Insändare • Publicerad 2 juni 2009

Med anledning av diskussionen om fordonsprogrammet på gymnasiet.

Min son går snart ut första året på det nya Teknik colleget. Där har de inte heller fått material att öva på. Vad är det för mening med att starta något nytt när det inte finns pengar till att fullgöra kurserna? Sonen kommer hem nu och säger "vi behöver inte gå på lektion X mer för läraren har inget att jobba med". Teoridelen är avslutad, men det praktiska kan de inte göra på grund av att rektorn inte tillåter inköp av material. Jag tycker det är mycket dåligt. Skolan kan ju inte följa kursplanen då...eller? Vad jag har förstått på möten i början av skolåret så var det ganska höga krav på att få kalla sig teknikcollege. Jag undrar om Trelleborg uppfyller dessa krav?

Annons

Har man inte råd med ett program så ska man inte heller ha det. Eleverna blir lurade och får inte den utbildning de har rätt till. Kommer de sämre rustade till högskolan än vad andra gör som fått fullständig utbildning på annat teknikcollege.

Se nu till att satsa på det ni har börjat med!

Kristina
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons