Annons
Insändare

Ungdomar värda en eloge

Insändare • Publicerad 14 juni 2005

Det har skrivits, det har talats och det har ventilerats i all oändlighet om hur våra ungdomar uppför sig! Överallt läser vi hur dåliga, ouppfostrade, brottsbenägna och farliga de är.

Inte någonstans kan vi läsa eller höra hur fina de är, för de allra flesta ungdomarna är jättefina, artiga och väluppfostrade. Tyvärr är det ett fåtal som gör sig synliga i media, men de ungdomar vi mött under studentdagarna har varit precis lika fina som vi önskar att de är. Vi har mött ungdomar nyktra, trevliga, artiga och väluppfostrade. Det är verkligen på tiden att även dessa ungdomar får höra tala om sig och få en eloge. Jag och min familj och mina vänner, är några av dem som verkligen uppskattar ungdomen i dag, bortsett från dem som redan ventilerats i massmedia. Grattis Mattias, till dej och dina jättefina kompisar!

Lisbeth Nilsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons