Annons
Insändare

Tryggheten försvinner

Svar till Ambulanspersonal Trelleborg (den 30 september).
Insändare • Publicerad 9 oktober 2013
Skribenten uppmanar till manifestation för ambulansen.
Skribenten uppmanar till manifestation för ambulansen.Foto: Foto: Bertil Ericson / SCANPIX

Jag beundrar en sådan person som Rickard Uppenberg på vårdförbundet, som är ärlig och ställer upp för ambulanspersonalen i Trelleborg. Vi som läst deras insändare förstår att de vill ha hjälp av oss medmänniskor och politiker. Det här är något som berör alla! När något som ambulanser blir indragna eller flyttade och man dessutom halverar beredskapen till akut sjuka/skadade med långa insatstider som följd, då måste vi medmänniskor och politiker reagera, det är människors liv som står på spel. Våra politiker får agera med alla medel och all den kraft de har att komma med.

(Svara nu inte med att detta inte är vårt bord, utan att det är Region Skånes. För detta berör alla, även politiker). Varför inte göra en stor manifestation på torget i Trelleborg, där vi alla går emot detta förslag och visar upp vårt missnöje?

Annons

Hoppas på att någon organisation kan ta första steget ut. Jag är den första att hjälpa till och jag tror att många med mig kommer att följa efter detta förslag.

Vi kan om vi vågar och vill.

Nilla Olsson
Pia Fredriksson, AnderslövSunt förnuft som talar
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons