GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tryck på stoppknappen!

Än finns tid för tanke och eftertanke.
Publicerad 25 november 2021
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten anser att man ska trycka på stoppknappen och invänta valresultatet innan man går vidare med planer för hamn, vägar och fängelse.
Skribenten anser att man ska trycka på stoppknappen och invänta valresultatet innan man går vidare med planer för hamn, vägar och fängelse.Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT

Än finns tid för grundlig analys och bättre planering av hela frågekomplexet hamn, vägar, fängelse.

Det är val om snart nio månader. I ett läge där vi ser hela det kommunala självstyret haverera inför våra ögon. Där ”nödlögner”, bristfällig planering, oförmåga att lyssna in medborgarnas kritiska åsikter, att över huvud taget kommunicera med oss invånare i staden – tryck på stoppknappen! Invänta valet!

Bästa Trelleborgspolitiker – gör det enda kloka i den här situationen: Stoppa en utvecklingsprocess utan all sans och styrsel. Tryck på stoppknappen!

Ulla Ahnfelt