Annons
Insändare

Trelleborgs rykte måste räddas

Läser rubriken ”Mångmiljonunderskott väntar i årets budget” i Trelleborgs Allehanda.
Publicerad 27 mars 2023
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten befarar att många kommer att välja att lämna kommunen på grund av det han upplever som en negativ utveckling.
Skribenten befarar att många kommer att välja att lämna kommunen på grund av det han upplever som en negativ utveckling.Foto: HENRIK MONTGOMERY / TT

Kommunalrådet Ann Kajson Carlqvist säger; ”Jag är bekymrad”.

Jag ställer mig än en gång frågan – var i detta kommer vår kommundirektör Gisela Öst in i bilden? Vad kan kommundirektören göra åt denna påfrestande och negativa utveckling av hela Trelleborg, vårt fina varumärke har nu fått så mycket stryk och detta tar tid att reparera.

Annons

Folk har börjat smygviska lite lätt om att kanhända flytta ut, byta ort helt enkelt. När jag hör detta reagerar jag skarpt på hur hela Trelleborgs kommun har gått från en välmående och trevlig plats att bo på. Nu är det snarare omvänt Trelleborg står inte högst på agendan för dem som söker ny bostadsort och företagen som tänkt etablera sig här tänker nog till en gång extra.

Saker och ting blir inte bättre när de sen hör bråket om hamburgerrestaurangen som står fel, herregud, vem har bara kommit på detta…

Som ni förstår så är detta början på slutet för Trelleborg, då får väl även jag flytta.

Sten Grönberg

Annons
Annons
Annons
Annons