Annons
Insändare

Trelleborgarnas dom blir hård!

Insändare • Publicerad 17 februari 2006
Att man från s och m:s håll inte lyssnar på en stor majoritet av trelleborgarna är skandalöst. Det har inte endast inneburit en oacceptabel lösning av E6:s dragning utan även en icke önskad fördröjning av hela ärendet, skriver insändarskribenten. ARKIVBILD: TA
Att man från s och m:s håll inte lyssnar på en stor majoritet av trelleborgarna är skandalöst. Det har inte endast inneburit en oacceptabel lösning av E6:s dragning utan även en icke önskad fördröjning av hela ärendet, skriver insändarskribenten. ARKIVBILD: TAFoto: 

Privatpersoner, bostadsrätts- och villaförening, naturskyddsorganisationer, partierna kd, spi, fp, c och mp har protesterat mot den tänkta dragningen av E6. Rådhusregeringen bestående av s och vasallen m framhärdar – Den skall in via Hedvägen, trafikleden som tycks kunna svälja allt.

Att man från s och m:s håll inte lyssnar på en stor majoritet av trelleborgarna är skandalöst. Det har inte endast inneburit en oacceptabel lösning av E6:s dragning utan även en icke önskad fördröjning av hela ärendet.

Annons

Det är ju, för att uttrycka sig drastiskt och mindre salongsfähigt, själva f-n om prestige och besserwisseri skall vara grunden till E6:ans kommande sträckning!

En sak kan s och m vara säkra på, ni kommer av trelleborgarna att bli ihågkomna men inte på det sätt ni hade väntat er.

Lyssna på majoriteten

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons