Insändare

Trelleborg ska inte hamna i en medieskugga

I onsdagens tidning kunde vi läsa att Söderslättshallen kan dömas ut, och att IFK Trelleborgs hemmamatcher därmed inte kan visas i tv. Allt på grund av att belysningen ska vara för dålig.
Insändare • Publicerad 8 augusti 2006

Vi moderater vill påminna om att vi redan fastslagit i vårt handlingsprogram att vi vill satsa på Söderslättshallen. "Allt efter nya behov" – som vi skriver. Detta är ett sådant nytt behov.

Om IFK Trelleborg tagit sig upp i elitserien så ska vi se till att ge alla handbollsälskare möjlighet att kunna följa matcher via tv. För att IFK ska kunna fortsätta satsa så är det viktigt att de får sponsorer, och sponsorer vill exponeras. Ifall tv-sändningar inte är möjliga förlorar både handbollsintresserade och IFK Trelleborg på detta.

Det är även en oerhörd marknadsföring för Trelleborg som stad att vårt handbollslag tagit sig upp i elitserien och därmed kan locka publik från hela Sverige och synas i tv. Givetvis är detta inget vi ska missa.

Trelleborg och IFK Trelleborg ska stå i strålkastarljuset!

Linda Andersson,Lars Mikkelä

Eric Samuelson

Gunnar Grafström

moderaternas valplattformsgrupp 2006

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.