Annons
Insändare

Trelleborg – jantelagens egen huvudstad

Oj man kan hylla en som varit med i OS 2012 och är från Trelleborg.
Insändare • Publicerad 21 augusti 2012

Har inget mot Stefan Nilsson utan tyckte det var synd att han missade medalj och hoppas att han är deltagande i OS 2016 och då tar medalj... Håller tummarna!Den som verkligen ska ha ris och rejält med kritik är alla våra folkvalda i Trelleborgs kommun och personer som sitter i kommunstyrelsen oavsett block och även då Ulf Bingsgård som kommunordförande. 

Har ni totalt sovit i en grotta och missat att Trelleborg faktiskt har en silvermedaljör i detta OS 2012? Den enda Trelleborgaren? Vad hände med det firandet? Var det hurrarop klang och jubel? Nä, inte ett dugg!

Tycker det är så himla tråkigt att man inte gjort något mera åt det ! 

Varför kunde man inte ta dessa två OS-deltagare – Andreas Nilsson silver i handboll och just ovannämnda Stefan Nilsson hyllas med ett rejält brakfirande i Stadsparken och stor kortege med mera? Nä det kan inte tänka sig i Trelleborg verkar det som... 

Men i grannstaden Ystad firade man sina silverhjältar med cabrioletkortege, svenska flaggor, löpsedlar, specialskrivna plakat, skratt, hurrarop och visslingar inför nästan tretusen människor på ÖP-torget i centrum. Nä det verkar som att sånt firande gör man inte i Trelleborg. Man borde sätta upp en skylt som står 
"Välkommen till Jantelagens helt egna huvudstad, Trelleborg!!" 
Jag vill även passa på att hylla Er eldsjälar som hittar på saker i denna kommun så att det händer något. Det är såna som ni som borde vara med i en grupp i kommunstyrelsen och hittar på samt lyfter fram Trelleborg kommun och staden Trelleborg med omnejd.

Nilla Olsson
Nya Festkommiten Trelleborg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons