Annons
Insändare

Trelleborg 750 år! Yippie! Eller?

Insändare • Publicerad 9 november 2007
Hellre mer personal inom vård och skola än ett 750-årsjubileum, anser insändarskribenten.arkivbild: tom Wall
Hellre mer personal inom vård och skola än ett 750-årsjubileum, anser insändarskribenten.arkivbild: tom WallFoto: 

Man undrar verkligen hur de styrande i Trelleborg (både före och efter valet) tänker. Här kan man slänga ut vansinnigt mycket pengar på att staden fyller 750 år, och sen drar man in de pengarna för skola och vård i stället.

Ni som bestämmer kan ju ställa ett par frågor till er själva, eller bolla dem till någon annan i närheten som kanske väcker det sunda förnuftet till liv:

Annons

Är det rätt att all personal på ett äldreboende är vikarier?, det händer att den enda som har delegering är en vikarie som aldrig har träffat de boende.

Varför är det så mycket sjukskrivningar inom vården? Kan det ha att göra med att det är så få sköterskor att de känner sig otillräckliga och därmed försöker jobba snabbare och hårdare för att ge de gamla ett drägligare liv.

Är det rätt att det ska vara 2,75 lärare på 20 dagisbarn?, det är till och med så att det blir problem med att fira Lucia eftersom lärarna inte får jobba över!!

Nu lägger man pengar på ett firande som jag och riktigt många trelleborgare verkligen kunde varit utan. För att betygssätta det med spjutspetsskolans kriterier så får man nog jobba med att förbättra allt!!

Nä, vad jag hoppas på är att det bildas ett nytt parti med människor som har sunda tankar och inte bara tänker på att roffa åt sig så mycket som möjligt själva.

MP

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons