Annons
Insändare

Torget är stort nog för alla

Insändare • Publicerad 13 maj 2008
Hundar tycker att det är jätteroligt på stan, hävdar insändarskribenten. Arkivbild: Ronnie Smith
Hundar tycker att det är jätteroligt på stan, hävdar insändarskribenten. Arkivbild: Ronnie SmithFoto: 

Svar till irriterad torgkund (den 7 maj).

ººSnälla du. Du säger att du inte alls är hundhatare och säger att du själv har haft flera hundar.

Annons

Hunden tillhör vårt liv. Vill vi gå på torget, så gör vi det. Om det är som du säger att du har haft många hundar, var de då alltid inlåsta? Och vem säger att hundarna slåss? Jag har aldrig sett några hundar slåss på torget. De som är rädda för hundar behöver inte stryka sig upp till dem och pälsallergiker passar sig nog själv för att inte komma för när hundarna. Det gäller även för de hundrädda. Torget är stort nog för alla. Jag kände att jag måste svara på din insändare. Nu när det blir marknad, skall jag ta mina tre hundar i koppel och gå runt. Detta med att vi skulle gå på fyra ben och föreställa oss att vi var hundar är skrattretande. Hundarna tycker att det är jätteroligt att gå på stan. Där luktar det så gott och för dem är dofterna som att läsa morgontidningen, mums.

Däremot uppmanar jag alla hundägare att plocka upp efter sin hund och om någon ser att den hundägare inte gör det, så lägg er i och påpeka det för ägaren och hota med en anmälan.

En ägare till tre hundar
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons