Annons
Insändare

Tillåt fyrfotade badgäster på stranden

Insändare • Publicerad 18 juli 2006

Mellan Dalabadet och bebyggelsen söder om Östra Förstadsgatan finns en strandremsa som inte används lika flitigt som många andra badställen i kommunen.

Denna sträcka direkt söder om Trelleborgs ryttarförening skulle kunna utgöra ett välkommet undantag från de tidsbegränsningar som annars gäller för häst- och hundbesök på stränderna.

Annons

Läget mellan Dalabadet och Östra stranden gör att "vanliga" badgäster inte behöver ta omvägar till vattnet, placeringen nära TRF gör stranden lättillgänglig för ryttare – att bada med sin häst eller ponny är en fantastisk upplevelse för såväl barn som vuxna – och på övriga stränder i kommunen kan badgäster utan djur få vara ifred från sandgrävande hundar.

Allt som behövs är några skyltar och uppsamlingskärl för spillning. Ta till vara de möjligheter som närheten till havet ger, gör vår häst- och hundtäta kommun lite djurvänligare och tillåt fyrfotade strandgäster här!

Badgäst med fyrfotade vänner

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons