Annons
Insändare

TFF - ett varumärke

Alla i kommunen borde stödja TFF för Trelleborgs fortsatta utveckling.
Insändare • Publicerad 20 november 2012
Foto: 

TFF, som är ett av Trelleborgs största och viktigaste ansikten utåt.

För att föreningen ska kunna fortsätta sin verksamhet måste vi få sponsorerna intresserade. Utan sponsorer, ingen som vill satsa på kommunen.

Annons

Sponsorerna får upp ögonen för Trelleborg och vill därigenom satsa på nyetablering. Detta skapar ju jobb och sysselsättning.

Sponsorer visar sig utåt = folk vill handla = resultatet blir att fler företag kan och vill satsa på utvecklingen av vårt samhälle.

Många som idag är desperata när deras företag går i konkurs och personalen sägs upp borde hjälpa föreningen TFF bland annat.

Stödmedlem är ett bra alternativ, ett annat är att ställa upp och komma till matcherna när fotboll spelas.

Visst har det gått trögt med alla skador som föreningen dragits med. Men då skulle vi ha ställt upp och stöttat den tappra skaran som helhjärtat spelat i blåst och regn för vårt kära Trelleborg.

De har säkert gjort det med ett brinnande hjärta, så låt oss alla i kommunen ställa upp på våra hemmamatcher och även bortamatcher (om man kan) och visa vårt stöd.

Du behövs nu!

Visa att vi ska tillbaka till superettan. Kosta vad det kosta vill...

Det gäller så klart inte bara TFF... Alla föreningar som bedriver verksamhet ska givetvis stöttas.

Så alla... Kom till evenemangen som bjuds. Ni behövs verkligen. Sitt inte hemma. Visa att vi inte är "de tröga trelleborgarna" som det talas om. Jag vill att företagen ska stanna kvar i kommunen och skapa jobb som vi kan försörja oss på.

PS: Håller med om att priset på inträde varit lite väl högt, men TFF sänker det säkert så att alla har råd.DS

Nilla Olsson
Med hjärtat för Trelleborg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons