Annons
Insändare

Tankar om Trelleborg

Jag undrar vad som har hänt med Trelleborgs kommun de senaste åren.
Insändare • Publicerad 23 juni 2009

Vi skulle ju få ett renare, trevligare och ett mer framåt Trelleborg som skulle locka till sig ännu fler kommuninvånare när vi fick ett regimskifte. Vad har vi fått? Jo, renare har den inte blivit, kommunens rabatter och gräsmattor blir mycket sämre skötta nu. Det är bara i centrum som det fortfarande ser ok ut.

Vi satsar allt på våra rondeller, men de är ju fina om än något enklare. Trevligare vet jag inte om det blivit. Kommunen har inte så många egna arrangemang, oftast privata initiativ. Mer framåt kan jag inte se att den blivit heller. Det blev inte bättre med ett yngre kommunalråd. Det är inte åldern som räknas, det är framåt- andan och det trodde jag att moderaterna stod för. Nej är man gammalmodig i sitt tänk spelar inte ålder någon roll, då får man aldrig något framåt tänk.

Nilla Andersson
Snickaren
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons