Annons
Insändare

Tänk så fel man kan ha!

Insändare • Publicerad 18 augusti 2005

Fortsättning från "prenemuranten" angående TA:s tävlingsannonser: Man lär så länge man lever. Tänk så fel jag kan ha! Våra prenumerationspengar används inte till att producera och distribuera TA?! Var tar de då vägen? Vi är fler än 10 000 prenumeranter som tillsammans betalar ca 18-19 miljoner kronor årligen. Finns det en "pojke med guldbyxor" som jobbar på TA? Jag trodde jag var världsmästare på att skriva dumma insändare, men nu har jag blivit överträffad. Undrar om Kent A Winge är anställd på TA?

"prenemuranten"

Annons

Svar till "prenemuranten"

Kent A Winge är inte anställd på TA. Som jag tidigare svarade dig "slösar" vi absolut inte med våra tidningssidor till förmån för tävlingsannonser etc. Vi är en nyhetstidning som i första hand värnar de lokala nyheterna.

Våra tävlingar är alltid annonsfinansierade, då både läsarna och annonsörerna värdesätter dessa mycket högt. Våra prenumerationsintäkter hade inte räckt till att producera och distribuera en fullödig morgontidning som TA.

För knappt 6 kronor om dagen får du en dagsfärsk tidning hem i din brevlåda. För att få denna ekvation att gå ihop behövs annonsintäkter, vilket är förutsättningen för att kunna driva en morgontidning.

Richard Lindeberg,

marknadschef TA

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons