GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Tänk på din nästa

Satte nästa kaffe i halsen när jag slog upp tidningen och läste att sittande folkvalda vill höja sina löner.
Publicerad 11 november 2022
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Varför ska de styrande i Trelleborg ha mer i plånboken än någon annan?, undrar insändarskribenten.
Varför ska de styrande i Trelleborg ha mer i plånboken än någon annan?, undrar insändarskribenten.Foto: Fredrik Sandberg/TT

Jag kan bara inte förstå allt ekonomisnack där det sägs att kommunens ekonomi är god. Detta kan inte bara få ligga till grund för att styret ska höja sina löner samtidigt som det strömmar in nyheter om folk som inte har mat för dagen, som kommer att få känna på en vargavinter, då har man mage att höja arvodet.

Man måste bara undra – hur tänker man och hur har man verkligen mage att höja sin lön när alla andra runt en vänder på varje mynt?

Vad ska till för att styrande ska avstå sina höjningar, höjningar kan man ta ut om man gjort något positivt för boende i Trelleborgs kommun.

”Vad ska till för att styrande ska avstå sina höjningar, höjningar kan man ta ut om man gjort något positivt för boende i Trelleborgs kommun.”
Sten Grönberg

I övrigt till styret; rätta in er i leden och visa på att ni bryr er.

Sittande folkvalda får nog mer än någon annan när man sitter där man sitter, inte kan jag tro att det går någon nöd på er, har säkert en och annan tjänsteförmån som inga andra kan ta till sig.

Tänk på detta: Höga elkostnader. Stigande räntor, stigande matpriser, företag som får lägga ner, kriget i Ukraina, höga drivmedelskostnader, sist men inte minst de butiksägare i Trelleborgs kommun som kursar.

Då kan man bara undra varför ska ni ha mera pengar i er plånbok en någon annan?

Sten Grönberg