Annons
Insändare

Tänk på barnen – inte på taxikostnaderna

Det påstås att den enda skillnaden mellan de olika taxibolagen är priset. Då kan man inte ha tillfrågat till exempel oss föräldrar eller skolpersonal.
Insändare • Publicerad 30 juni 2009

Vår pojke går på en resurs skola i Trelleborg sedan ett år tillbaka, vi bor i Källstorp.

Vi har under detta år haft den stora förmånen att Mårtenssons taxi skött resorna. Mycket kunniga, duktiga och trygga chaufförer till dessa mycket speciella barn är en förutsättning för att våra barn skall ha det bra på sina resor och känna glädje och trygghet.

Annons

Detta uppfyller Mårtenssons taxi till fullo!

Det tror jag det, att Palmstadens taxi gärna ser att dessa kompetenta chaufförer börjar hos dem istället annars får de nog det svårt att fungera. Jag hoppas innerligt att punkten för detta inte är satt.

Politiker! Fråga och lyssna in. Att bara se till ett kortsiktigt sparande kan bli mycket dyrt på sikt. Dessa barn är värda mer än bara lägsta pris!

Nilla Andersson
Cecilia Nilsson, Källstorp Trelleborgs kommun
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons