Annons
Insändare

Tänk om alla hade fått betala skatt som pensionärerna

Vilken tur regeringen hade som hade förmånen att kunna plocka till sig hela 258 miljarder av våra pensionspengar i en sådan kritisk situation som landet befann sig i.
Insändare • Publicerad 21 maj 2014

Men varför sa de att det var ett lån när de inte har visat någon gång att de tänker återbetala summan? Så får ju inte vanliga människor göra när de lånar pengar. Fast här fanns ingen borgensman som kärvs när vanliga människor lånar.

Men vem skulle behöva gå i borgen för självaste staten, det var bara att ta sig in i pensionsfonden och ta det man behövde.

Annons

Sänkta skatter i flera omgångar, det framhöll Kristdemokraterna i en tv-sändning där det sades att skatterna redan var sänkta i flera omgångar för vanliga människor så nu vet man det.

Som Mona Sahlin sa en gång ” Jag har inte någon nytta av att få 100 000 i skattesänkning”. Och det var innan de sista skattesänkningarna genomförts.

Tänk om alla hade fått betala skatt som pensionärerna, då hade ju de lånade pengarna varit återbetalda.

Nilla Olsson
Lennart Petersson
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons