Annons
Insändare

Tandspöken – finns de?

Kan det finnas spöken eller troll på en tandläkarmottagning?
Insändare • Publicerad 26 januari 2012

Tandtroll jagas ju av tandläkarna. Kan de stanna kvar på mottagningen när patienten gått? Är det de eller annat oknytt som kan ställa till ofog och bland annat rumstera om i journalerna?

Jag skall ta det från början; jag hade fått en tid för mitt årliga tandläkarbesök till en torsdag kl. 8 30. Måndag i samma vecka ringer telefonen. En röst säger: Hej, vi har ett problem, du har en tid hos oss på torsdag 8.30. Kan vi flytta på besöket tillnästa torsdag 13.30?

Annons

Jag svarade att det var ok för min del. Så långt är det inget konstigt. Men nu börjar det! På den ursprungliga torsdagen får jag ett telefonsamtal från tandläkarmottagningen: har du glömt bort oss, du skulle varit här kl 8.30. När jag påpekade att jag fått en ny tid får jag svaret att någon uppringning aldrig skett från denna mottagning. Jag märker nu att det inte är samma röstj ag talar med nu som den som ändrade min tid.

Alltså, vem ringde och ändrade tiden? Hade jag inte strukit den ursprungliga tiden i min almanacka och skrivit in den nya kunde jag trott att jag drömt. Det är kanske inget stort problem och det finns nog en förklaring till den här händelsen, men jag kan inte låta bli att fundera Jag tycker också att min tandläkare ser lite skeptisk ut.

Har någon en förklaring skulle det vara bra att få veta. Jag känner mig inte förorättad på något vis, ingen skada är ju skedd men jag gillar inte mysterier i mitt eget liv. Snälla, du som är inblandad på något sätt, ge mig en förklaring?

Nilla Olsson
Fundersam tandläkarpatient
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons