Insändare

Tala ut om Vångavallen istället

Nils-Gunar Snygg tycker att sunt förnuft skall råda, beträffande den ekonomiska kris i IFK, där ungdomarna blir lidande.
Insändare • Publicerad 5 oktober 2010

Vad jag har begripit så har fritidsnämnden inte utestängt ungdomarna från att vara i Söderslättshallen. Det är endast välbetalda spelare som inte får utöva sin handboll.

Vad har detta att göra med att kommunen kandiderar till att bli ¨Årets ungdomskommun¨?

Det hade varit bättre du kommit med en synpunkt hur du vill att Vångavallen skall se ut i framtiden, där massor av ungdomar håller till.

Här är du knäpp tyst, du och dina kamrater. Här kämpar verkligen Mars Åke Svensson (KD) i motvind och alla hans framlagda förslag motarbetas.

Och du och dina kamrater kan väl inte inse att IFK-krisen är något som kommunen skall ta hand om. I så fall kommer kanske du och din teatergrupp och många andra snart knackar på dörren till kommunhuset.

Men det kanske blir bättre nu efter valet, då nya kvastar skall sopa.

tycker

Nilla Andersson
farbror Rune
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.