Annons
Insändare

Tala om vad ni tycker!

Insändare • Publicerad 16 januari 2006

I den aktuella debatten om den så kallade spjutspetsskolan, som till allra största delen har varit negativ för densamma, så har många förvånats över att tillskyndarna av densamma, skolchef, rektorer och även privatpersoner varit så tysta. Kan den kraftiga kritiken ha varit så avskräckande?

Men att även politisk opposition i Trelleborg (hit räknar jag i nuläget ej moderater) legat förhållandevis lågt har överraskat. Ok, folkpartiet har ju indirekt genom ledarskribenten i TA gett tummen neråt men i övrigt tycker jag att de politiska företrädarna hållit sig väldigt diskreta, för att inte säga helt intetsägande.

Annons

Varför inte i ord (och även gärning) tala om vad ni tycker om denna, inte minst för våra barn och lärare, så viktiga angelägenhet!

Observant

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons