Annons
Insändare

Ta hand om dem som redan är här

Svar till Yeom (den 20 november).
Insändare • Publicerad 23 november 2012

De som stämplar ditt inlägg som rasistiskt måste vara människor som inte kan tänka klart.

Sunda förnuftet säger väl att man inte kan ta in fler människor då varken sjukvård, bostäder eller arbete räcker åt de som redan finns här.

Annons

Jag tycker visst synd om människor i krigsdrabbade länder, men det finns ju andra länder där fred råder, som inte har tagit emot så många flyktingar.

I förhållande till folkmängden har väl Sverige tagit emot fler än de flesta andra länder. Det är ju viktigt att till exempel cancersjuka kommer under vård snarast möjligt, trots det får de ofta stå i kö i väntan på vård. Kanske hade fler kunnat räddas om så inte varit fallet.

Ta hand om de människor som redan finns inom landets gränser istället för att försöka glänsa utomlands. Sunt tänkande verkar vara en allvarlig bristvara hos de flesta av våra politiker.

Nilla Olsson
MABLO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons