Annons
Insändare

Ta cykeln på bilen

Råd till Ann-Marie (den 10 juni).
Det framgår av din insändare att du jobbar i innerstan. Du far runt många minuter för att leta parkeringsplats med en massa avgasutsläpp, skriver du. Hur gör du när du hittat en parkering och när så parkeringstiden gått ut?
Insändare • Publicerad 15 juni 2009

Stämplar du ut från din arbetsplats, (samvetsfråga) går du bara ner och ställer om p-skivan?

Det är som framgår av ditt brev sådana som du som gör att det inte finns nog med parkeringsplatser till turister eller till dem som kanske ska handla i din affär. Då blir det inga kunder = inga pengar = uppsägningar. Sen kan du ju stå där med din parkeringsplats som du efterlyser.

Annons

Så ett gott råd Ann-Marie, ta cykeln på bilen, parkera i ytterkanten av stan och cykla till ditt jobb. Det mår både miljön, du själva och alla vi andra bättre av.

Sen bör du nog inte skriva att "Vi som arbetar är goda skattebetalare". Även vi som har blivit arbetslösa har varit goda skattebetalare så snälla se inte ner på alla som inte har ett arbete att gå till.

Johan Silfversten Bergman
KLAS
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons