GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sverige gör inget för Trelleborg

När jag ser en gammal bild på Solfjädern tänker jag; Man har förstört i väster och nu flyttar man sin iver österut.
Det gamla vykortet väcker tankar hos Hans Nyman.
Det gamla vykortet väcker tankar hos Hans Nyman.
Foto: Okänd
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Trelleborg i fritt fall – det kvittar om det är socialdemokrater eller moderater som leder koalitioner, de båda har en förmåga att vara urdåliga på framtidsvisioner.

Man kan nästan gråta när man ser bilden på Solfjädern – saknaden är oerhörd. Ledande politiker har gjort och gör allt för Trelleborgs hamn och de tänker inte på konsekvenserna. Varför ska vi trelleborgare lida för att Sverige behöver en hamn i vår stad? Sverige gör intet för oss eller har vi så svaga politiker att de inte ens kan utkräva statlig finansiering för byggandet av tunnel/nedsänkt kasunväg till hamnen?

Tänk om detta hade låtit sig göras tidigt, då hade vi sluppit allt elände, stora kostnader för Trelleborg och flera tiotals år av onödigt bränd energi samt en splittrad stad. Stor tragedi! Det är inte för sent att göra något som skulle gynna alla parter.

Hans Nyman, politiskt oberoende

Läs mer