Insändare

Svårt att förbli torrskodd här

För cirka tre veckor sedan började man såga ned träden och öppna upp för de boende på södersidan av Ståtorpsån vid Flaningen.
Insändare • Publicerad 25 november 2010
Foto: 

Bortförandet av alla de grenar och stamma som blir när man sågar ned sju stora träd fordrar en ganska så stor lastbil, och det sätter sina djupa spår i de gångar som alla vi andra skall använda när vi går och cyklar runt Flaningen.

I dag så ser det ut så här på biten mellan bron vid dammen och bron vid Västra skolan, det är djupa hålor och dyngiga djupa bilspår.

Man kan inte ta sig förbi dessa spår och hålor utan att bli skitig långt upp på kläderna, det kan väl inte vara Parkförvaltningens (eller den avdelning som ansvara för detta inom kommunen) mening att det skall se ut så här över vintermånaderna?

Så, bara en stilla undran?

När skall detta återställas, så att man kan ta sig torrskodd och gyttjefri förbi dessa hinder?

Kan man inte göra samma operation på dessa ställen som man gjort på gångarna vid nya hundrastgården, nämligen; att skära rent gräskanterna, lägga på nytt underlag samt trumla detta så det blir en fin, fast slät yta precis som vid hundrastgården?

Svar direkt: Parkavdelningen kommer att återställa efter trädavverkningen snarast möjligt. Gångarna kommer att iordningsställas på liknande sätt som vid den nya hundrastgården.

Tekniska förvaltningen

Parkavdelningen

Göran Larsson

Parkchef

Nilla Andersson
Lucas
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.