Annons
Insändare

Svar till Per Grönlund

I flera insändare har du Per Grönlund skrivit att SPI verkar i en allians och då måste man ta och ge.
Insändare • Publicerad 29 oktober 2009

Det verkar som om du tycker att SPI mest fått ge. Så är väl ändå inte fallet?

Du sitter som ordförande i Vård- och omsorgsnämnden och då måste du väl ändå ha störst chans att påverka. Ingen kan väl tvinga någon att rösta mot sin övertygelse även om man sitter i en allians. Vad jag förstått av dina insändare så är du en stor förespråkare av samhallmaten och det är väl inte alla i nämnden.?

Annons

Du säger att det är frivilligt att få samhallmat . Men är inte detta en sanning med modifikation. Många stackars äldre har inget annat alternativ. Inga anhöriga som kan hjälpa till. Hälften har sagt upp den och den andra halvan kanske varken kan eller orkar byta till något annat.

Du påstår också att i Trelleborg fanns ingen matdistributör som kunde ställa upp med de kvantiteter som erfordrades. Detta tror jag inte heller på. Vi har ett ganska stort utbud av sådana distributörer i kommunen så det hade säkert kunnat gå att ordna. Våra äldre borde själva få bestämma varifrån de vill ha sin mat levererad.

För mig är SPI en stor besvikelse. Jag trodde i min enfald att SPI skulle vara det parti som verkligen stod på de äldres sida, men den tron har jag definitivt inte längre.

Fanny Johansson
Besviken pensionär
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons