Annons
Insändare

Stoppa Israels terror!

I flera veckors följd har den israeliska kolonialstaten genomfört massiva luftangrepp och nu även markoffensiv mot det belägrade Gaza.
Insändare • Publicerad 7 januari 2009
Våra solidaritetstankar går till Gazas befolkning som tvingas uthärda den israeliska aggressionen, skriver skribenten. Arkivbild: Scanpix
Våra solidaritetstankar går till Gazas befolkning som tvingas uthärda den israeliska aggressionen, skriver skribenten. Arkivbild: ScanpixFoto: 

Hundratals människor har mördats och tusentals har sårats alltmedan de

medicinska resurserna är begränsade. Den humanitära situationen försvåras genom omvärldens kriminella blockad mot Gaza. Attacken mot Gaza riktas inte mot någon speciell grupp utan är en attack mot hela det palestinska folket - det är ett terrorangrepp som skall tvinga palestinierna till tystnad och underkastelse under den israeliska ockupationen. Skolor och universitet tillhör bombmålen. Befolkningen i Gaza skall betvingas genom våld för att "statuera exempel".

Annons

Den kriminella kolonialstaten har inte kunnat genomföra dessa angrepp utan ett grundläggande stöd av västvärlden ledd av USA. Det är amerikansk tillverkade flygplan, helikoptrar och bomber som sprider död och förintelse i det belägrade Gaza. Utan USA: s stöd hade inte Israels kriminella angrepp kunnat genomföras. Våra solidaritetstankar går till Gazas befolkning som tvingas uthärda den israeliska aggressionen. Skam för det så kallade världssamfundet som inget gör.

Vi kräver att Sveriges regering fördömer terrorangreppen mot Gaza och att allt svenskt stöd och förbindelser med Israel upphör. Stoppa Israels terror mot Gaza!

Bryt alla förbindelser med Israel!

Bojkotta israeliska varor och tjänster!

Dennis Andersson kommunistiska partiet, Trelleborg
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons