Annons
Insändare

Stigen blir sämre och sämre

Har under många år använt stigen som går längs med havet från Dalabadet till Böste där jag sprungit många mil.
Insändare • Publicerad 16 juli 2013

Kan bara konstatera att denna så kallade stig blir sämre och sämre. I dag kan jag inte springa där för alla hål och ojämnheter utan får nöja mig att gå, fast att detta är också problemariskt. Varför låter kommunen hästarna totalförstöra denna stig? Att sedan avföringen från hästarna ligger strax intill badstranden, höjer naturligtvis inte trivselfaktorn. Någon kommunpolitiker måste väl bo i närheten av denna stig och förstå vilken tillgång detta skulle kunna vara för Trelleborg.

Om ingen begriper så kan jag hänvisa till Ystads sandskog och deras fenomenala löpslingor från 1500 meter till 10 km. Välskötta slingor där jag både mött personer med såväl barnvagnar som rollatorer. Naturligtvis finns uppsatta förbudsskyltar här mot ridning. Hästarna har i Ystad ett speciellt sandspår där de kan gå. Min fråga till ansvariga är enkel. Varför gör ni inget åt denna stigen?

Nilla Olsson
Nils
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons