Annons
Insändare

Stadens alla positiva värden raseras nu i rask takt

Stort tack till Michael Wall för din insändare (den 24 maj).
Publicerad 7 juni 2022
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
”Desto märkligare är det då att stadens styre kategoriskt nekar att ta en seriös diskussion om detta sorgebarns ohämmade utveckling”, skriver Ulla Ahnfelt.
”Desto märkligare är det då att stadens styre kategoriskt nekar att ta en seriös diskussion om detta sorgebarns ohämmade utveckling”, skriver Ulla Ahnfelt.Foto: Eva-Lisa Svensson

Jag önskar att vi alla trelleborgare läst ”25 frågor” med största noggrannhet. Även våra politiker.

Under de senaste åren (= alltid) har hamnen, (Trelleborgs heliga ko) varit på tapeten.

Annons

Desto märkligare är det då att stadens styre kategoriskt nekar att ta en seriös diskussion om detta sorgebarns ohämmade utveckling. Hur länge ska denna nonchalanta strategi att ständigt vägra klargöra sina beslut och kanske mest icke-beslut och felbeslut för sina väljare.

Är man så totalt drabbad av sin egen förträfflighet att man tycks tro att folkets kärlek är evig? Att den tysta massan inte bryr sig, inte förstår, inte gitter…

”Under de senaste åren (= alltid) har hamnen, (Trelleborgs heliga ko) varit på tapeten.”
Ulla Ahnfelt

Men varför har man då valt att bli politiker om man inte är intresserad av samhällsfrågorna, eller i största allmänhet är besjälad av en god vilja att göra vår stad till Skånes bästa? Tvärtom raseras nu i rask takt stadens alla positiva värden.

Om det finns någon anständighet kvar hos ledamöterna i kommunfullmäktige bemöter man seriöst ställda frågor och bemödar sig att förklara sina handlingar. Att ha makt är lika med, att ha ansvar.

Ulla Ahnfelt, desillusionerad trelleborgare och politiskt oberoende

Annons
Annons
Annons
Annons