Annons
Insändare

Staden svämmas över med skräp

Hur kan det vara möjligt att det är så mycket skit i stan? Ogräs, papper, fimpar dåligt städade stränder på sommaren. På vinter är det dåligt skottat. 
Man vill att vi trelleborgare ska stanna och handla, och utnyttja våra stränder
.
Insändare • Publicerad 11 april 2013

Hamnen i Smyge är väl kommunens största turistattraktion men det är samma där. Skit skit. De andra hamnarna och badplatserna har mycket mer att önska. Så jag hoppas att kommunen sattsar på allt i vår stad nu. Inte i morgon, nästa år eller "vi utreder" eller en massa annat skit. Nu när det inte är högkonjunktur så tycker jag att kommunen har en skyldighet att anställa flera ungdomar till sommaren, ja de som slutat skolan, för att se till att städa upp i vår stad, om det är rent och fint kommer det fler hit och till våra ständer. Då får ni tillbaka utläggen på lön plus att fler kommer in i arbetslivet med allt bra det för med sig. Alltså vinn vinn för alla i vår fina stad Trelleborg.


Tycker kommunen ska starta upp så mycket som möjligt nu när det inte går på högvarv och anlita företag i kommunen.

Martin FalkenbyT.Q

Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons