Annons
Insändare

Spi är inget enfrågeparti

Insändare • Publicerad 6 december 2005

Svar till Realistisk borgare (den 1 december).

Du påstår i din insändare att spi är ett enfrågeparti. Så är det ingalunda.

Annons

Samtliga nu existerande partier har så kallade påklistrade epitet. Sålunda är socialdemokraterna ett arbetarparti, m ett rikemansparti, c ett lantbrukarparti, fp företräder frikyrkan, kd likaså, mp biologiskt odlande gitarrspelare, v representerar vänsterradikala grupper, sd högerradikala och främlingsfientliga och nu har vi också spi som representerar pensionärerna.

Detta stämmer över huvud taget inte längre. Samtliga dessa partier har kompletta partiprogram som väl speglar behoven i dagens samhälle.

Spi, är som du säger, inget borgerligt parti utan står fritt att ta ställning på höger-vänster skalan det vill säga vi stödjer bra förslag var de än kommer ifrån.

Du får gärna rekvirera vårt program så att du själv kan bilda dig en uppfattning om vårt parti.

En av de grupper människor vars talan vi försöker göra hörd är pensionären. En grupp som upptar och kommer att uppta en stor del av den svenska befolkningen under överskådlig tid.

Vi finns, vi kommer att finnas och dessutom att utgöra en väldigt viktig del av en framtida Trelleborgsregering som ju även måste ta tillvara de äldres intressen.

Vi måste vara med och se till att även våra barn får en pension som gör det möjligt att föra ett meningsfullt liv.

Per Grönlund, medlem i spi

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons