Annons
Insändare

Spara kvittot och kolla kontot

Den 25 november var min fru och köpte medicin, det skulle kosta 484 kronor, hon betalade 84 kronor kontant resten skulle betalas med bankkort, men det blev tydligen för komplicerat för apotekaren, och det förstår jag inte, med dagens kassor som är databaserade och man ser det tydligt på en skärm vad man har gjort, så skall det inte vara något problem.
Insändare • Publicerad 7 december 2011


Vi såg det senare när min frus konto inte stämde med hennes anteckningar. Det saknades 84 kronor på kontot. 
Apotekaren hade tydligen dragit av hela summan på kortet, och eftersom min fru inte kontrollerat och sparat sitt kvitto kunde hon inte göra något åt det och lät det bero. Men inte jag. Jag anser att hennes medicin är dyr nog, och skall därför inte betala något extra för en apotekare inte kan hantera kassan.Med dessa rader vill jag visa att det viktigt att spara sina kvitto, och kontrollera sitt konto så att det stämmer. Sen kan man kasta dessa.


Nilla Olsson
Johnny
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons