Annons
Insändare

Sossarna slår knut på sig

Insändare • Publicerad 6 februari 2008

"Nu kommer hans sanna jag fram".

Så skriver en kommunalpolitisk aktiv socialdemokrat i Härnösand och tillägger: "Göran Persson är och har aldrig varit en, i mina ögon, socialdemokrat. Vare sig i tanke eller i handling."

Annons

Godsägaren och PR-konsulten Göran Persson har det inte lätt på sitt lilla gods som kostade 12,5 milj kronor. Nu låter han oss skattebetalarna få vara med och betala sina hushållsnära tjänster med 26 000 kronor inklusive skattesänkningen.

Alltså den högsta nivån. Sossarna spottade på förslaget till hushållsnära tjänster och i valrörelsen sa godsägare Persson att han inte vill vara med och betala Reinfelds städhjälp. Men sedan har han vänt helt om och gör tvärtom vad han lovade. Och han låter oss betala. "Folk ska städa efter sig själva", sade han då. Det handlar om flexibel moral, som M Olofsson sa. Sossarna slår nu knut på sig själva i sina försök att "förklara" Göran Perssons agerande, då det är besvärande och motbjudande för många socialdemokrater även om vissa skyller på alliansen… Men Persons jobb hos PR-byrån JKL (grundad av moderater) kanske inte är så välbetalt? Trots att har lärt sig knepen och maktspråket i det politiska livet.

Undersåte

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons