Annons
Insändare

Sossarna la ner vårdcentralen

Insändare • Publicerad 30 augusti 2006

I sossarnas program för sydkusten, skriver dom att det skall etableras en distriktsläkarmottagning, i Smygehamn. Vi tycker också att en mottagning är välkommen i Smyge, men utlovar ingenting som det är upp till andra att genomföra.

Och varför medverkade då Sossarna till att distriktssköterska och -läkarmottagning, som fanns, lades ner för en del år sedan. Det var ju strax efter att lokalerna hade renoverats för stora pengar. Vägskyltarna finns ju ännu kvar, så dom går ju att miljömässigt återanvända.

Annons

Nu är det ju så att dom som bor längs sydkusten skall normalt vända sig till vårdcentralen i Anderslöv. Det är ju omöjligt att åka kollektivt från Böste-Smyge-Bedinge till Anderslöv. Så nog vore det bra med läkare och sjuksköterska i Smyge.

Det finns ju redan Folktandvård där. Det bor ju ungefär lika många innevånare på sydkusten som i Anderslöv, samtidigt som det finns sex distriktsläkare i Anderslöv.

Eric Samuelson

Linda Andersson

Jan Isaksson

Lars Mikkelä

moderata kandidater på sydkusten

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons