Insändare

Snöröjarna värda medalj

Insändare • Publicerad 28 februari 2007

Det är beklämmande att behöva höra så många klagomål på de underbara människor, som natt och dag, röjt undan den massiva mängd snö som fallit på 24 timmar!

Begriper inte folk att alla inte kan få röjt utanför sin port, eller på sin gata först? Snön har fallit/överallt/! Det skulle krävas att alla, även de som skriver negativa insändare, går ut med varsin skyffel och hjälper till! Men se, det lär nog knappast hända. Och förresten, även om det hände så skulle det ligga mer snö kvar ändå.

Faktum är ju, att inte ens vissa av dem som skulle röja kunde komma ut ur sina bostäder på grund av snön - då blir det ju onekligen problem!

Klockan hade inte ens hunnit bli 10 på förmiddagen när några damer i skyhöga klackar och päls spydde galla över att de inte obehindrat kunde ta sig fram på Algatan. Detta medan bandvagnar skulle till för att nå vissa med mat! Fy skäms på Er!

Och otaliga var väl de som klagade på att tidningen inte kom fram, och att posten inte dök upp.

Hur skulle den komma fram då? Med storken kanske? På text-tv, på internet, och på radion gick de ut med varningar och uppmanade folk att stanna inne! Men som vanligt gick man ur huse i Trelleborg, om inte för något viktigt ärende, så för att få något att klaga på!

Jag vill tacka alla de goa gubbar som skottade och röjde hela torsdagen! Tacka för att ni ställde upp! Lyssna inte på de gnällspikar som bara jämrar sig, det finns de som är tacksamma för att ni finns och för ert arbete och jag hoppas att ni hjälper till nästa gång det snöar också. Gudarna ska veta att det är lätt att tappa sugen när man bara får skit för det man gör. Men Ni är baske mig värda en medalj!

Ann-Kristin Bakken

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.