Annons
Insändare

Snälla förändra TA igen!

Vi har prenumererat på Trelleborgs Allehanda i många år. Det vill vi gärna fortsätta med, eftersom Trelleborgs Allehanda är den enda tidning som bevakar det som sker i Trelleborgs kommun.
Publicerad 16 januari 2018
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenterna har synpunkter på nya TA och får svar direkt av chefredaktören Martin Falkenby.
Skribenterna har synpunkter på nya TA och får svar direkt av chefredaktören Martin Falkenby.Foto: Nilla Olsson

Vi vill läsa om det lokala; förslag och beslut i kommunfullmäktige, planer för ny bebyggelse och nya vägar, de olika partiernas arbete, nya och gamla butiker och företag, människor med idéer, kåserier, sport, kultur med mera.

Men… vi saknar utblicken; artiklar/notiser från övriga Sverige och världen. Det händer ju ständigt mycket i vår omvärld som också påverkar oss i vår kommun, men därom inte en rad!

Annons

Flera av oss läser också på nätet, både Allehanda och andra tidningar, men det kan inte ersätta den lokala papperstidningen.

Snälla förändra!

Inte lika viktigt men ändå: låt oss få tillbaka den praktiska radio/tv-bilagan!

Margareta och Agne Folkler

Rut och Jan Carlsson

Maj Hansson

Joanna Vuris med flera

Svar direkt: Tack för era synpunkter. Jag har lyssnat på åtskilliga hundra läsares åsikter om tidningen under det senaste året. Det som står klart är att det inte finns en gemensam åsikt angående innehållet i Trelleborgs Allehanda. En del av önskemålen kan vi tillgodose, men inte alla.

Det finns en sak som ni läsare är överens om när det gäller innehållet och det är att läsa lokalt material. Det är också det som vi har värnat i den förändring som vi gjort eftersom det är material som är unikt för tidningens prenumeranter. Händelser i vår omvärld kan visserligen också vara nog så viktiga, men där får vi hänvisa till exempelvis radio och tv. Allt för att vi ska kunna kraftsamla och bevaka det som ingen annan bevakar.

Martin Falkenby,

chefredaktör

Annons
Annons
Annons
Annons