Annons
Insändare

"Sluta klaga och skaffa öronproppar”

Insändare • Publicerad 28 juni 2005

Svar till boende på Nygatan.

Jag bor vid Nygatan och störs inte ett dugg av billjuden. Vi lever i 2000-talet och det är annorlunda nu än det var förr. Det kommer dessutom att förändras ännu mer.

Annons

Det är väl inget fel i att folk vill köra om kring i sina bilar med musik och med sina baslådor! Det handlar om cirka 10 sekunder sen så är de förbi fönstren. Man hinner inte ens vakna upp innan man somnar igen. Ni kan sova lite längre på morgonen i stället!

Sen ska vi inte tala om torget. So what!? Låt dem stå där! Det är en mötesplats för ungdomar. De vill stå och snacka lite med sina polare, styla med sina bilar och ha lite skoj. Jag blir så förbannad när folk är så känsliga. Världen går inte under för lite musik och motorljud! Jag tycker själv att det är jätteskoj när man är ute på kvällarna och ser bilarna som står på torget och visar upp sig.

Sen det här med att stänga av vägarna. Det är väl och ta i överkant! Vad är det som gör att ni skräms så av bilarna och musiken? Ni lyssnar väl själv på musik hemma i ert eget boende? Sätt på basknappen på stereon och hör själv att det inte låter så hemskt. Man får bättre ljud!

Turisterna tycker dessutom att det är skoj med lite coolare bilar och musikljudet. Speciellt de från Tyskland är biltokiga! Tro mig jag vet.

Sen till dig som inte kan gå en runda på kvällarna; välj en annan väg i stället. Så släpp klagomålen och skaffa öronproppar!

Tjejen i stan
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons