Insändare

Sluta gnäll och klaga

Det är med förundran man läser insändarna som ni trelleborgare skickar in till er tidning. Det är ett förbannat gnällande och klagande på allt som gjorts och ska göras. Hur orkar ni bara?!
Insändare • Publicerad 10 februari 2009

Finns det någon statistik från andra städer och kommuner om det gnälls och klagas lika mycket som ni trelleborgare gör?

Vad är det ni vill egentligen - jo ingenting! Ska det byggas nya hus/vägar är ni emot det. Ingen hamn, ingen hamnutbyggnad, inga färjor vill ni ha. Tydligen vill ni stoppa all utveckling i Trelleborg och isolera er från omvärlden.

Och så är det röken, gaser och lukten. Var ryker det inte? Jo, i öknen men då gnäller ni väl på sanden?

Vad jag hört talas om så gick här färjor förr som var både koleldade och gick på tjockolja, men de var kanske rökfria eller också var det ingen som gnällde.

Beträffande E 6, så har väl någon Bror Duktig varit framme och fått stopp på den igen, för vilken gång i ordningen vet jag inte. Allting verkar vara negativt i Trelleborg, ni har en konstig syn på saker och ting. Försök att se lite positivt på det lilla ni har kvar, det ska ni vara rädda om.

Stoppa inte utvecklingen, det gäller hamnen som allt annat.

En som undrar
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.