GDPR Illustration

Ta del av vår integritetspolicy

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat vår integritetspolicy så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Sluta anlägga pooler – bada i havet i stället

Jag blir väldigt upprörd av att läsa att man vid Smithsgården ska anlägga ett poolområde i det bostadsrättsområde som ska byggas och stå färdigt och inflyttningsklaras slutet av 2023 eller början av 2024, när vårt grundvatten börjar sina och det har varit på tal att vi kanske rent av kan blir utan vatten.
Publicerad 30 oktober 2022
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Skribenten är kritisk till alla pooler som byggs i trädgårdar och menar att vi ska bada i havet i stället.
Skribenten är kritisk till alla pooler som byggs i trädgårdar och menar att vi ska bada i havet i stället.Foto: Christine Olsson/TT

Då får väl Trelleborgs kommun sätta ner foten för att få stopp på bygget dessa pooler som ska fyllas med åtskilliga liter med vatten.

Jag ser ju även här i Beddingestrand hur många som anlägger dessa pooler fastän vi är så nära havet som vi är. Detta är ju alldeles bortkastad vattenförbrukning när det ser ut som det gör. Vi ska ta vårt ansvar, tänka efter innan vi står inför en katastrof som det blir utan vattenförsörjning. Vi bör alla ta vårt ansvar och vara rädda om vår planet, som inte alls mår bra, innan det är försent.

”Vi bör alla ta vårt ansvar och vara rädda om vår planet, som inte alls mår bra, innan det är försent.”
Pia Fredriksson, Beddingestrand

Skärpning till alla som tänker på poolbygge tänk om och njut av vår tillgång till havet i stället.

Pia Fredriksson, Beddingestrand