Annons
Insändare

Slopa partipolitiken

Jag har sagt det förut. Slopa partipolitiken. Nu i valtider syns det ännu tydligare i dessa spalter hur tokigt det kan bli.
Insändare • Publicerad 14 augusti 2014

Onyanserat profilerar man sig inom sitt partis riktlinjer. Senast nu när någon från höger- respektive vänstersidan luftade sina (sitt partis) åsikter om privatisering. Som om det bara fanns en sanning i detta. Verkligheten är ju inte så enkel. Men istället för att inse, eller erkänna det, träter man enögt på med de inövade argumenten. Riktigt oseriöst och osmakligt blir det på riksnivå, när Alliansen klämmer in en reklamfilm mellan reklamen för en byggfirma och en annan för någon mobiltelefon. Är det så man hanterar något så viktigt som argumenten för hur man vill Sveriges ska ledas och utvecklas framöver. En kladdig reklamfilm. Nej fy. Lägg ner det.

Anna Töörn
Piraten
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons