Insändare

Skräpa inte ner vår stad

Insändare • Publicerad 26 februari 2007

Promenerade genom centrum söndag förmiddag och vilket jag gjort många gånger tidigare, men fy som där såg ut. Nedskräpat av allt som tänkas kan. Sönderslagna flaskor, massor av ölburkar, matrester, papper och påsar i mängder. Omkullvälta cyklar, slängda mitt på gatan och välta papperskorgar. Mådde riktigt illa av att se detta

Det finns gott om papperskorgar men dessa var nästan tomma. Något som retat mig länge är att både yngre och äldre som tar ut pengar ur bankautomaterna, slänger kvittona på gatan, det finns massor av sådana på gatan varje dag.

Skärp er trelleborgare. Nu när vi ska få det lite snyggare i centrum låt oss hjälpas åt att hålla rent. Sluta att spotta ut tuggummin på gatan. Och alla cigarettfimpar som slängs, inte minst utanför vissa caféer. Här borde kaféägaren hålla rent. Efter en helg efter julhelgen var det rena katastrofen som det såg ut i vår stad.

I hopp om bättring.

BGS

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.