Annons
Insändare

Skärpning

Varför får vi som sitter på Vångavallens norra läktare aldrig höra vad som sägs i högtalarna.
Insändare • Publicerad 4 september 2014

Sedan förstår jag inte varför att man inte kan öppna grindarna vid västra sidan när matchen är slut. Var i stället rädd om de få som trots allt kommer för att stödja TFF. Snart tröttnar vi kanske också på grund av detta. (Spelet är ju sådär.)

Svar direkt: Så fort vi fick till oss denna information efter match den 23 augusti så kontaktade jag Trelleborgs kommuns fritidsförvaltning, som har ansvaret för högtalaranläggningen på Vångavallen. Enligt utsago ska det ha varit problem även under matchen den 17 augusti, men inte under tidigare matcher. Fritidsförvaltningen ansvarar även för att grindarna öppnas vid den västra ingången efter matcherna, men av någon anledning fallerade detta under lördagen. Även detta är vidarebefordrat till fritidsförvaltningen. Däremot bär vi på TFF det fulla ansvaret för fotbollsspelandet som jag kan hålla med om har varit sådär, men med stöd av publiken som den 12:e spelaren så hoppas vi kunna lyfta ett par snäpp under hösten.

Annons

Peter Kronström,

Marknadschef Trelleborgs FF

Nilla Olsson
Hedersmedlem i TFF
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons