GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Skärpning alla hundägare!

Jag bor i Beddingestrand och går själv dagligen ut med hunden.
Plocka upp efter era hundar, uppmanar skribenten.
Plocka upp efter era hundar, uppmanar skribenten.
Foto: Tom Wall
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Blir så förbannad och frustrerad av att se hur mycket hundskit där ligger på trottoarer och vid alla kanter på grusvägar och inne i områden med hus.

"Det är vårt ansvar som hundägare att plocka upp efter vår hund var den än bajsar."

Det är vårt ansvar som hundägare att plocka upp efter vår hund var den än bajsar. Det är inte trevligt att trampa i detta varken för oss som är på promenad eller för de som bor i området. Dessutom är det en smittorisk för andra djur som kan bli sjuka av hundskiten om hunden varit dålig i magen. Detta gör att min hund kan bli dålig!

Har man inte råd att köpa bajspåsar till hunden då ska man nog inte ha någon hund. Så skärp er alla hundägare i Beddingestrand och på övriga platser plocka upp efter er hund.

Pia Fredriksson, Beddingestrand

Läs mer