Insändare

Skapa kärlek i Trelleborg

Insändare • Publicerad 1 mars 2007

Varför kan inte politikerna i Trelleborg bygga in alla förutsättningar för ett glatt och kärleksfullt liv? Byggnader ser tråkiga ut, rädsla skapas av för mörka/undangömda områden - och många människor är uttråkade. Jag längtar efter kärleken! Men vad händer när man ska hitta på nåt riktigt häftigt tillsammans som ett par?

För man måste väl göra saker tillsammans, och inte bara sitta på ett rum och se på tv tillsammans helg efter helg?

Man måste väl hitta på saker som att gå på bio, gå på fin restaurang med god mat i fräsch miljö, spela bowling/biljard sent på kvällarna, bada när man vill, eller bara promenera en stund i naturen och må toppen av att hålla varandras händer och känna varandras kärlek i varje fantastiskt ögonblick? Man måste väl inte vara i en superstorstad som Malmö eller Göteborg för att få skapa kärleks-elektriciteten tillsammans?

Satsa på kärlek, fixa fler kvällsaktiviteter i stan!

Kram från Patrik Wahlström

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.