Annons
Insändare

Skäms – gör om!

Kära kommunalråd, tänk nu om och gör rätt innan det är försent.
Publicerad 15 december 2022
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.
Ni fick min röst i september men jag lovar er alla att det kommer ni inte att få fler gånger. Det löftet kommer jag garanterat att hålla, skriver Lars.
Ni fick min röst i september men jag lovar er alla att det kommer ni inte att få fler gånger. Det löftet kommer jag garanterat att hålla, skriver Lars.Foto: Tomas Nyberg

Jag missunnar er inte en rimlig lön men detta håller inte. Ni måste vara totalt "tondöva" om ni inte förstår detta.

Onekligen ställer jag mig frågan att om ni har så dåligt omdöme i denna fråga – vad har ni då för omdöme i andra frågor?

Annons

Det oroar mig.

En annan fråga jag ställer mig är om ni har så dålig kompetens och arbetskapacitet så att ni behöver vara fyra kommunalråd och två oppositionsråd för att utföra era uppgifter där andra kommuner är två kommunalråd? Då är ni faktiskt fel personer att leda kommunen.

”En annan fråga jag ställer mig är om ni har så dålig kompetens och arbetskapacitet så att ni behöver vara fyra kommunalråd och två oppositionsråd för att utföra era uppgifter där andra kommuner är två kommunalråd?”
Lars

Vi har också en ny kommundirektör vilket är bra men varför har vi också den före detta kommundirektören kvar med 125 000 i månadslön?

Intressant är också er inställningen att ”det inte är så mycket pengar i det hela” och att ”Trelleborg går med vinst”. Sådana uttalande säger rätt mycket om hur vårdslösa ni är med våra pengar.

Ni fick min röst i september men jag lovar er alla att det kommer ni inte att få fler gånger. Det löftet kommer jag garanterat att hålla.

Lars

Annons
Annons
Annons
Annons