GDPR Illustration

Ta del av våra användarvillkor

Med dataskyddsförordningen GDPR (General Data Protection Regulation) har vi uppdaterat våra användarvillkor så att det framgår vilka uppgifter vi samlar in från dig – och vad vi använder dem till. När du besöker våra webbplatser och appar samlar vi in uppgifter från dig för att förbättra din användarupplevelse. Det inkluderar även vilka annonser vi visar för dig.

Ska vi i kommunens ytterområden vara tacksamma?

Så blev äntligen kommunens gräsytor klippta i Anderslöv efter tre veckor och andra gången denna säsong!
Högt gräs skapar irritation i Anderslöv.
Högt gräs skapar irritation i Anderslöv.
Foto: Anders Egle
Detta är en insändare i Trelleborgs Allehanda. Åsikter som uttrycks är skribentens egna.

Man tar sej för pannan när man ser resultatet… Tjocka strängar med gräsklipp och däremellan oklippt gräs. Resultat av att klippa gräs när det regnar. Bara undrar; ska vi i kommunens ytterområden vara tacksamma för denna ynnest? Hoppas kommunen åtminstone har råd att klippa en gång i veckan.

ILM

Svar direkt: Vi beklagar att gräsytorna inte har klipps såsom de ska denna säsong, vi håller helt med om er kritik. Den som skall kippa gräset har uteblivit, men nu jobbar vi hårt på att få fram andra resurser och har i dag (torsdag) lyckats få igång en maskin som klipper och räknar med ytterligare förstärkning i morgon.

Det finns ingen skillnad i om bruksgräsytorna (gräset som klipps ofta) ligger i Trelleborgs tätort, Anderslöv eller någon annanstans i kommunen, kraven är desamma vad gäller utförande. Vi jobbar på att komma ikapp och att er utemiljö skall bli attraktiv igen.

Mark Huisman, stadsträdgårdsmästare