Annons
Insändare

Sjukvården i Skåne – utmärkt bra

Insändare • Publicerad 8 februari 2006

Jag som har fått uppleva sjukvården på ett mycket nära sätt, och fått en mycket utmärkt professionell vård och ett omhändertagande som jag kan beskriva som alldeles perfekt. Med detta inlägg vill jag tacka all sjukvårdspersonal i sjukvården.

Jag fick hjärtinfarkt hösten 2004. Jag fick åka med ambulans till Malmö akut. Ambulanspersonalen tog hand om mig på ett professionellt sätt med samtal och hjälp på ett lugnande sätt, för att sedan överlämna mig till akutens läkare och sjuksköterskor som omgående undersökte mig.

Annons

Beskedet var att jag hade fått en hjärtinfarkt, och efter en stund befann jag mig åter i ambulansen för transport till Lund.

Efter kranskärlsröntgen med ballongsprängning blev jag inlagd på en avdelning för observation och samtal med läkare. Beslutet blev att jag måste gå igenom en Bypassoperation.

Detta skedde i januari 2005, denna operation sköttes med glans av duktiga läkare och sköterskor, med efterföljande återhämtning på hjärtavdelningen både i Lund och Trelleborg. Min uppfattning om sjukvården är mycket positiv och jag vill nu efter ett års utmärkt liv, framföra ett mycket jättestort tack till läkare, sköterskor, ambulanspersonal och alla andra som jag träffat under denna tid, dessutom vill jag säga att vi har en mycket fin sjukvård i Skåne.

Willy Olsson

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons