Annons
Insändare

Sikten för bilisterna är noll

På cykelvägen som går från de norra delarna av Klörupsvägen, i höjd med Sandmöllan, finns en parkeringsplats med höga häckar.
Insändare • Publicerad 28 november 2013
Magne skriver om livet som cyklist, och bilist, på Klörupsvägen,
Magne skriver om livet som cyklist, och bilist, på Klörupsvägen,Foto: Foto: JANERIK HENRIKSSON / TT

Vid den södra delen av parkeringen har häcken vuxit sig så pass hög, att sikten för bilarna som kommer norrifrån är noll.

De cyklister som kommer norrifrån, syns alltså inte förrän det kan vara för sent, om de ska över på den östra sidan av cykelbanan och då kör ut i bilarnas körbana. Då kan cyklisterna inte heller upptäcka bilarna som kommer norrifrån.

Innan en olycka händer så ber jag parkförvaltningen att snarast möjligt klippa ner dessa häckar så att fri sikt blir möjlig från båda hållen. Det har visat sig att denna förvaltning är väldigt snabb att åtgärda sådana här problem och det litar jag på i fortsättningen och tackar på förhand.

Nilla Olsson
Magne
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons