Annons
Insändare

Servicen måste bli bättre

Insändare • Publicerad 30 november 2007

Visst kan man förstå att Skånetrafiken behöver höja priset då och då och att det är länge sedan sist. Men 80 kronor per månad blir nära 1000 kronor per år och resenär, det är inte lite.

Då vill det till att servicen blir ännu bättre. Att vi i rusningstider har fem minuters intervall med 146: an är otroligt bra, men detta behöver starta tidigare för oss som åker tidigt, till exempel 06.30 går ingen buss men det vore önskvärt! Bussarna måste försöka passa tiderna bättre, många av oss har tider att passa till andra färdmedel när vi kommer till Malmö.

Annons

Ofta på morgnar är det ståplats redan från Lavettvägen, även kvällstid i rusningstid kring 17.00 kan det bli ståplats redan vid Bergsgatan, det är minsann biljettpriset alldeles för högt för.

Ska Ni höja priset måste också servicen bli bättre !

MFG

SAXO
Så här jobbar Trelleborgs Allehanda med journalistik. Uppgifter som publiceras ska vara korrekta och relevanta. Vi strävar efter förstahandskällor och att vara på plats där det händer. Trovärdighet och opartiskhet är centrala värden för vår nyhetsjournalistik.
Annons
Annons
Annons
Annons